Assaig especial “CAMISA EXTRAVAGANT”

Ja s’han acabat les vacances i això vol dir que toca tornar a la feina amb les piles més ben carregades que mai! Així que aquest dijous farem un ASSAIG ESPECIAL per encetar de la millor manera possible el tram més dur de la temporada. Però no serà un assaig especial qualsevol, serà un assaig especial “CAMISA EXTRAVAGANT“! Sí, sí, heu llegit bé, us convidem a totes i a tots a vestir durant aquest assaig de la manera més original i divertida possible, així que ja ho sabeu, busqueu bé al vostre armari i veniu aquest dijous amb la camisa més hortera, friki, cridanera o extravagant que tingueu. La camisa més original tindrà PREMI!!! Animeu-vos, que el més extravagant tindrà un REGAL SORPRESA!!!

A més a més, aquest dijous comptarem amb la companyia inigualable dels nostres fillols els Trempats de la UPF, així que siguem uns bons padrins i acollim-los com cal!

cartell-assaig-camises