Jornada Ganàpia FLOWER POWER

Ganàpies!

Aquest dimarts a la Gespa de Jaume Barri hi tindrà lloc una súperjornada FLOWER POWER GANÀPIA! Prepareu la vostra indumentària més hippie per lluir-la el proper dimarts a l’assaig i durant tot el dia. Ja ho sabeu: floretes al cap, penjolls, camises del rotllo… el que sigui! Pau i amor!!!

A continuació us explicarem detalladament el planning del proper dimarts dia 5 de maig:

- En primer lloc, a les 11h farem un Torneig de Botifarra, com a bona prèvia del que serà una gran jornada Ganàpia. El procediment serà el mateix de sempre, heu de venir amb la vostra parella i desitjar que no hi hagi moltes màfies i tingueu bones cartes fins arribar a la final i fer-vos amb la glòria.

- Tot seguit, i en l‘horari habitual, de 13 a 15h farem un assaig especial a la Gespa de Ciències (IMPORTANT: Recordem que tota aquesta jornada tindrà lloc a la part de sota de la Gespa de Ciències, en el mateix lloc on toca Jaume Barri i on celebrem sempre les nostres diades). Queden molts pocs assajos i és molt important que hi siguem tots per fer unes grans proves i fer unes grans actuacions a les diades de primavera. Que el proper dijous ja tenim la primera!

- Després de l’assaig, farem un dinar de germanor a l’estil “yo traje”. Així que ja ho sabeu, porteu menjar i birres per compartir. Compartir és viure, germans!!!

- I després del dinar de germanor, seguirem fent el hippie a la bona gespeta com a bons Ganàpies. Hi realitzarem moltes activitats, com ara concertillos amb els guitarristes de la Colla, exhibició d’slackline, shows de màgia, birretes i el que faci falta fins que es pongui el sol. Com diria el nostre Cap de Colla: FINS AL FINAL!!!!!!!

jornada_flower_power_web