Els Ganàpies descarreguen el 4 de 7 a la Diada dels Engrescats

Els Ganàpies de la UAB s’estrenen a les diades de primavera d’aquest curs amb el cinquè 4 de 7 de la temporada, que ha estat acompanyat per castells de 6 i mig

Aquest passat dijous 7 de maig ha tingut lloc la Diada de primavera dels Engrescats de la URL, la primera de les 4 diades de primavera que han d’afrontar els Ganàpies de la UAB aquesta temporada. L’actuació ha tingut lloc a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, situada a la Plaça Joan Coromines de Barcelona. Els Ganàpies de la UAB han compartit plaça amb els Passerells del TCM i amb els amfitrions, els Engrescats de la URL.

Després d’un pilar de 4 d’inici, els de la camisa blava han descarregat amb comoditat el 4 de 6 amb el pilar. Els Ganàpies han descarregat aquesta estructura tot girant el pilar a banda i banda demostrant el domini que li tenen, i celebrant-ho amb crits d’un pis més, fet que fa referència a un possible 4 de 7 amb el pilar, estructura que els de Bellaterra treballen per portar a la seva Diada.

A segona ronda, els Ganàpies han descarregat un altre 4 de 7 amb diverses estrenes. L’estructura ha mantingut bones mides durant tota l’execució i els de la UAB l’han descarregat sense massa complicacions. Els Ganàpies ja en porten 5 aquesta temporada, tots descarregats, una xifra fins ara insòlita.

4 de 7 descarregat dels Ganàpies de la UAB

Per tancar rondes de castells, els Ganàpies han descarregat el 7 de 6, estructura que cada vegada sovintegen més, fet que demostra el bon estat de forma dels de Bellaterra, que sempre desplacen un gran nombre de camises a totes les actuacions. Finalment, han tancat l’actuació amb un pilar de 4 de comiat.

Els Ganàpies de la UAB actuaran el proper dijous 14 de maig a Terrassa amb motiu de la Diada dels Bergants del Campus Terrassa.

Resum de l’actuació: pd4, 4d6p, 4d7, 7d6, pd4