Nova temporada dels Ganàpies de la UAB

Ets nou a la universitat i encara no has conegut a gent? T’agrada la cultura popular catalana i els castells? Vols conèixer gent d’altres facultats i indrets de Catalunya? Vols gaudir fent castells i conèixer gent nova? Ganàpies de la UAB és el lloc.

Els Ganàpies de la UAB som la primera colla castellera universitària amb vint anys de trajectòria. A més, no només ens dediquem a fer castells sinó que també organitzem festes per fer cohesió fora d’assaig, acampades, esquiada a l’hivern, colònies, entre d’altres.

Una colla castellera no entén ni de carreres, ni d’estereotips, ni d’estatus social. És igual si ets home o dona, si ets alt, baix, gros o prim. En una colla sempre tindràs el teu paper, la teva funció, sempre et sentiràs realitzat, seràs necessari i essencial.

Ens reunim cada dimarts i cada dijous a la Gespa de Ciències de 13 a 15h. Per tant, si vols gaudir de castells, festa i conèixer gent ja saps on som. Els Ganàpies de la UAB són el teu lloc.

1000 pixels