Els Ganàpies tanquen un gran hivern amb un altre 4 de 7 a la Diada dels Arreplegats

Juntament amb el 4 de 7, els Ganàpies de la UAB han descarregat el 7 de 6 i el 5 de 6 a l’última actuació de l’any

Els Ganàpies de la UAB van actuar el passat dijous 18 de desembre davant la Facultat de Biologia de la UB, escenari habitual de les diades d’hivern dels Arreplegats de la Zona Universitària. Han compartit plaça també amb els Engrescats de la URL i els Passerells del TCM.

Els Ganàpies van començar l’actuació amb un pilar de 4 d’inici, i tot seguit van obrir amb un 7 de 6 que van haver de desmuntar degut a un petit incident en la pujada de la canalla. En repetició, el van descarregar i es van anotar el tercer 7 de 6 de la temporada.

A segona ronda, els Ganàpies van atacar el gran repte de la jornada, el 4 de 7, castell que no portaven a plaça des de la Diada dels Emboirats, feia tot just tres setmanes. El castell va pujar amb molta confiança i els Ganàpies el van descarregar amb solvència. El tercer de la temporada.

4 de 7 descarregat dels Ganàpies de la UAB. Fotografia: Viena Garcia

A tercera ronda, els Ganàpies van optar pel 5 de 6, que van descarregar també per tercera vegada aquesta temporada. Van tancar l’actuació amb dos pilars de 4.

Resum de l’actuació: pd4, id7d6, 7d6, 4d7, 5d6, 2pd4.

Aquesta ha estat l’última actuació dels Ganàpies l’any 2014, que tanquen un bon primer tram de temporada amb els següents castells: un 2d7f carregat, tres 4d7, tres pd5, un 9d6, tres 7d6, tres 5d6, dos 4d6p i tres 3d6.